Bistar pogled uz
Rodenstock FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju...
> više


Savršene Progresivne leće
Beskompromisna estetika i kvaliteta pogleda kroz Rodenstock leće vrlo je bliska prirodnom procesu gledanja.
> više


ColorMatic IQ – pametne leće
ColorMatic IQ naočalne leće se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima kako vani tako i u zatvorenom prostoru.
> više


Nakon četrdesete kod većine ljudi kvaliteta vida počinje slabiti. Što je idealno riješenje za Vas – progresivne leće ili naočale za čitanje?
> više


Ako se bavite sportom morate se ozbiljno osloniti na Vašu opremu. To uvijek uključuje i kvalitetne sportske leće, od sada i progresivne!
> više


Okviri
Moderan dizajn, raznovrsni materijali, kombinacija za svakoga i sve prilike
> više

Rodenstock: Bistar pogled uz Rodenstock FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju, kod ispijanja toplih napitaka ili tijekom bavljenja sportom. Uz nove Rodenstock FogFree krpice takvi problemi ostaju zaboravljeni.

Zamućen vid prati nelagoda, skidanje naočala i dugotrajno čekanje da se naočale odmagle. Srećom, takve su situacije sada smještene u povijest te se svaka osoba koja nosi naočale može opustiti i uživati u savršeno bistrom pogledu u svakoj situaciji u kojoj se nalazi. Rješenje za bistar pogled u svim prilikama dolazi iz kompanije Rodenstock koja je lansirala svoj proizvod pod nazivom ‘FogFree’. Radi se o krpici kojom se naočale nakon čišćenja prebrišu i nakon čega možete zaboraviti na problem zamagljivanja. Krpica se nakon upotrebe pospremi te se po potrebi može koristiti dvadeset puta. Jednom prebrisane naočale FogFree krpicom pružat će zaštitu protiv zamagljivanja i do nekoliko dana.

Ono što je novitet u usporedbi sa sličnim proizvodima iste namjene njegova je praktičnost upotrebe i nošenja. Na tržištu dostupni preparati protiv zamagljivanja dolaze u obliku sprejeva, gelova, a neki od njih zahtijevaju i naočale sa posebnim slojevima na lećama kako bi efekt bistrog vida bio moguć. Rodenstock je kao i mnogo puta u svojoj 130 godišnjoj povijesti napravio revolucionaran proizvod u obliku krpice za višekratnu upotrebu. U tom obliku izuzetno je lako jednu takvu krpicu uvijek nositi sa sobom te ona neće smetati čak ni u džepu košulje, a uvijek će biti pri ruci. Revolucionarna FogFree krpica može se koristiti na svim premium Rodenstock zaštitnim slojevima Solitaire® bez obzira kada su naočale kupljene.

Trenutno Ni-Va Lens d.o.o. kao distributer naočalnih leća Rodenstock u suradnji sa optikama ima promociju FogFree krpica u kojoj uz svaki par naočalnih leća sa Solitaire® Protect Plus slojem poklanja po jednu FogFree krpicu kako bi svako mogao isprobati prednosti naočala koje se ne zamagljuju. Promocija će trajati sve do kraja Prosinca 2012.

Zaboravite na zamagljen vid i uživajte u bistrom pogledu u svim prilikama uz Rodenstock FogFree.