Bistar pogled uz
Rodenstock FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju...
> više


Savršene Progresivne leće
Beskompromisna estetika i kvaliteta pogleda kroz Rodenstock leće vrlo je bliska prirodnom procesu gledanja.
> više


ColorMatic IQ – pametne leće
ColorMatic IQ naočalne leće se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima kako vani tako i u zatvorenom prostoru.
> više


Nakon četrdesete kod većine ljudi kvaliteta vida počinje slabiti. Što je idealno riješenje za Vas – progresivne leće ili naočale za čitanje?
> više


Ako se bavite sportom morate se ozbiljno osloniti na Vašu opremu. To uvijek uključuje i kvalitetne sportske leće, od sada i progresivne!
> više


Okviri
Moderan dizajn, raznovrsni materijali, kombinacija za svakoga i sve prilike
> više

Impression® Sport

Optimalna korekcija prilikom bavljenja sportom

  • Razvijene posebice za dinamične vizualne potrebe
  • Prikladne za sve sportske okvire
  • Optimalna boja za svaki sport

Progresivne leće su od sada dostupne i sportašima, uz veliki izbor sportskih okvira. Kombinacija koja daje iznimne optičke preformanse. Impression® Sport je prva individualna sportska progresivna leća koja je skrojena posebice kako bi zadovoljila dinamične vizualne zahtjeve prilikom sportskih aktivnosti.

Impression® Sport leće dostupne su za jako zaobljene okvire, umjereno zakrivljene te okvire u clip-on izvedbi. Jako velika uravnotežena vizualna zona u kombinaciji sa dizajnom zone za blizinu, u svakoj sportskoj aplikaciji, čini ove leće višefunkcijskim proizvodom. A kako bi garantirali vašu sigurnost bilo da je riječ o zahtjevnom terenu ili lošim vremenskim uvjetima, Impression® Sport dostupan je također i u fotoosjetljivoj izvedbi poput ColorMatic® i ColorMatic® Contrast.
Velika sloboda pri izboru sportskih okvira čini ove leće savršenim izborom za aktivne korisnike leća kako iz optičkih potreba tako i kao izbor odličnog modnog detalja.