Bistar pogled uz
Rodenstock FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju...
> više


Savršene Progresivne leće
Beskompromisna estetika i kvaliteta pogleda kroz Rodenstock leće vrlo je bliska prirodnom procesu gledanja.
> više


ColorMatic IQ – pametne leće
ColorMatic IQ naočalne leće se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima kako vani tako i u zatvorenom prostoru.
> više


Nakon četrdesete kod većine ljudi kvaliteta vida počinje slabiti. Što je idealno riješenje za Vas – progresivne leće ili naočale za čitanje?
> više


Ako se bavite sportom morate se ozbiljno osloniti na Vašu opremu. To uvijek uključuje i kvalitetne sportske leće, od sada i progresivne!
> više


Okviri
Moderan dizajn, raznovrsni materijali, kombinacija za svakoga i sve prilike
> više

ColorMatic IQ® 2 – Inteligentne leće

colormatic-iq2

Bilo na jakom suncu, umjetnom svjetlu, u hladu ili u sumraku – konstantna prilagodba promjenama uvjeta osvjetljenja zahtijeva maksimalno naprezanje Vaših očiju. Oslonite se na leće koje su u stanju misliti same za sebe: zahvaljujući ColorMatic IQ® 2 – inteligentnim samozatamnjujućim lećama iz Rodenstocka.

ColorMatic IQ® 2 leće se automatski prilagođavaju bilo kojim uvjetima osvjetljenja: one su potpuno prozirne u zatvorenim prostorima, a optimalno zatamnjene u otvorenim prostorima ovisno o intenzitetu osvjetljenja. One simultano nude idealnu UV zaštitu i zaštitu od bljeskanja.

Ukratko: inteligentne leće za svakodnevne situacije. ColorMatic IQ® 2 leće su dostupne u tri nijanse bezvremenskog dizajna

colormatic-iq2-sun

ColorMatic IQ® Sun 2: INTELIGENTNE SUNČANE LEĆE S POBOLJŠANIM KONTRASTOM.

Dobre vijesti za Vaše oči: samozatamnjujuće leće nisu dostupne samo za Vaše svakodnevne naočale nego i za Vaše sunčane naočale. Samozatamnjujuće sunčane leće ColorMatic IQ® Sun 2 iz Rodenstocka štite Vaše oči pod jakom sunčevom svjetlošću zahvaljujući njihovoj tamnoj nijansi. U polusjeni, leće se posvjetljuju do 40% te pružaju visoko kontrastni vid.
Ovo osigurava najbolju moguću ugodnost vida sa 100% UV 400 zaštitom u svakoj situaciji: tijekom slobodnog vremena i sportskih aktivnosti.

Postavite trend modernih nijansi s: Fashion Grey, Fashion Green i Fashion Brown. Boje za poboljšavanje kontrasta Contrast Orange, Contrast Green i Contrast Brown omogućuju Vam da osjetite savršen vid tijekom Vaših sportskih aktivnosti i aktivnosti na otvorenome.

Dostupne su i s elegantnim Solitaire® Silver Moon zrcalnim slojem za ležeran izgled, naravno, prema Vašem individualnom receptu.