Bistar pogled uz
Rodenstock FogFree

Svaki se nositelj naočala susreo sa problemom zamagljivanja leća. Najčešće se to događa ulaskom u toplu prostoriju...
> više


Savršene Progresivne leće
Beskompromisna estetika i kvaliteta pogleda kroz Rodenstock leće vrlo je bliska prirodnom procesu gledanja.
> više


ColorMatic IQ – pametne leće
ColorMatic IQ naočalne leće se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima kako vani tako i u zatvorenom prostoru.
> više


Nakon četrdesete kod većine ljudi kvaliteta vida počinje slabiti. Što je idealno riješenje za Vas – progresivne leće ili naočale za čitanje?
> više


Ako se bavite sportom morate se ozbiljno osloniti na Vašu opremu. To uvijek uključuje i kvalitetne sportske leće, od sada i progresivne!
> više


Okviri
Moderan dizajn, raznovrsni materijali, kombinacija za svakoga i sve prilike
> više

ColorMatic IQ ®

Veća udobnost nošenja

Maksimalna udobnost bez obzira na osvjetljenost

Naše oči naprno rade – dan, noć. Neprestano se prilagođavaju promjenama osvjetljenosti kao što su sumrak, sjene, blještavo umjetno svijetlo i sunce – a da mi to čak i ne primjetimo. ColorMatic IQ su naočalne fotoosjetljive leće koje reagiraju na svijetlost te pomažu našim očima u prilagodbi i pružaju nam opušteniji i udobniji vid.

Najvažniji kriteriji kojima moderne fotoosjetljive leće moraju dokazati svoju vrijednost su brzina, zaštita i boja. Nova Rodenstock serija leća, nazvana ColorMatic IQ ®, daje impresivne i odlične rezultate u sva tri područja.

Brzinski rekord

Što je brža reakcija boje, vašim očima je udobnije. ColorMatic IQ ® leće mijenjaju svjetlinu u rekordnom vremenu i time znatno štite fiziologiju oka. Takva karakteristika vam jamči opušteniji vid bez nepotrebnih briga čak i kod najosjetljivijih korisnika.

Veliki izbor boja

Pronađite vašu idealnu boju kod nas. Topla smeđa djeluje umirujuće dok je istovremeno motivirajuća sa odličnim ali ugodnim pojačanjem kontrasta u zatamnjenom režimu. Hladna siva pruža potpuno prirodni prikaz boja pa je zbog toga neutralnija i uravnoteženija leća. Zelena lagano pojačava kontrast i pruža opuštajući, umirujući efekt. Svim se bojanim izvedbama prozirnost poveća prilikom boravka u zatvorenom prostoru dok su vani najbolja zaštita od sunčevog blještanja.

Idealna zaštita

100% zaštita od sunčevog UV zračenja, a garantiramo vam čak do 400nm sa svakom bojomColorMatic IQ ® leće prigodne su za nošenje tijekom vožnje a također i u večernjim satima. Sada dostupne i sa garancijom užitka.

Rodenstock ColorMatic IQ ® – Svakako profitirate

  • Rekordno vrijeme potamnjenja i posvijetljenja leća
  • Pri danjem svjetlu, leće su tamne poput sunčanih naočala
  • Idealna UV zaštita čak do 400nm
  • Tri udobne boje : smeđa, siva, zelena
  • Dvogodišnja garancija funkcionalnosti i
  • Šestomjesečna garancija užitka